Овие фотографии ни ги испрати голем фан на манекенката Александра Накова, фотографирана, додека си го мести деколтето од провокативниот фустан.Фотографиите се направени во нејзиниот бутик во Гевгелија, и најверојатно дечкото што ја сликал Накова, искористил шанса додека девојка му се пресоблекувала во гардероберот. Потоа тајно и ги испратил на згодната манекенка која намерно ги објави на нејзиниот Инстаграм.