Луна Ѓогани ја дочека 2022 година со сопругот Марко Миљковиќ и пријателите. Победничката на „Задруга“ и овој пат докажа дека нема проблем да им покаже на обожавателите како изгледа кога извршува некои секојдневни обврски. Поточно, таа овој пат покажа како е да се подготви за новогодишната прослава.

Во рамките на кампањата „Сиктерманија“ на каналот на Луна и Марко е објавено ново видео. Како популарниот поп пар ја дочека 2022 година, погледнете во видеото подолу!