Денес беше погребот на Марина Туцакович познатиот српски текстописец, таа почина пред десетина дена долго време се бореше со рак а короната и пресуди. На погребот дојдоа само најблиските јавни личности од цела Југославија. Нејзината последна желба беше да биде погребана покрај нејзиниот син Милош кој почина 2008-та година вели нејзиниот син Милан. Нејзиниот живот го обележуваат доста добри и лоши моменти а сите нив ги проживеа со поддршка и љубов од нејзиниот сопруг Александар Футе Радулович.


Фотографија: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA