Моделот е од колекцијата “HONEY” која беше објавена на 26.03.2021 колекцијата е инспирирана од 20-тите, декадата “Art Deco”.

Моделот Искра Матиќ максимално ја долови естетиклата на девојка од 20-тите со нејзиното лице и совршена фигура.

„Прилично сум изненаден што познатиот дизајнер Муглер во неговата нова колекција објавена на 28.10.2021 презентираше доста слично парче на моето, дизајнот на материјалот е скоро па ист, не мозам да речам дека ме има ископирано тоа е не возможно, но сум само позитивно изненаден“ -вели Христијан Младеновски