Таа на естрадата се издвојуваше по специфичната боја на гласот, но и по нејзиното приватно видео со поранешното момче кое се појави на веб-страниците за возрасни и со молскавична брзина се прошири на Интернет. По овој „инцидент“ таа се повлече од естрадата поради големиот притисок, но по неколку години се врати на сцената.

Сања во 2013 година направила естетска корекција на горната усна кај, како што вели, познат српски пластичар, но не била задоволна од зафатот. Кога се пожалила кај докторот, тој уште утредента ѝ вбризгал нешто за да го раствори биополимерот, но работите тргнале наопаку и усната се искривила. Сања лани отиде кај друг познат пластичар да го извади биополимерот, но и тоа не боло добро, па отишла и втор пат и повторно не било како што треба.

Погледнете како изгледала нејзината усна веднаш по зафатот.

 

Превземено од www.shilomagazine.com.au