Портретот на Атиџе Муратова кој е изработен од уметникот Саше Милевски е продаден на анонимен купувач кој потекнува од Битола но живее во странство.

Изјава- „Да, точно е. Човекот што го купи портретот на Атиџе сакаше да остане анонимен и средствада од сликата и припаѓаат на Атиџе“, ни рече Сузана Турунџиева.

Да потсетиме Сузана и Атиџе пред извесно време го промовираа нивниот заеднички албум „Пола тебе – пола мене“.