Пријатна саботна атмосфера, зачинета со вкусна храна и ориентална музика.
Популарната група „Ми Каса бенд“ денес на пладне одржа свирка во живо во која специјален гостинг беше и турската оперска ѕвезда Исил Капучу.
Посетителите уживаа во есенското сонце, ангелскиот глас на Исил Капучу, пријатниот и модерен амбиент и секако највкусната храна во градот.