Тажна вест: Почина познатиот македонски манекен Филип Алексовски на 27 годишна возраст односно на две недели пред неговиот 28-ми роденден.

Ќе остане запамтен по неговиот специфичен урбан изглед, посветеност и професионалност кон неговата работа.

Во продолжение дел од неговите фотосесии кои ќе останат за паметење

Принтскрин Инстаграм @aleksovskifilip
Принтскрин Инстаграм @aleksovskifilip
Принтскрин Инстаграм @aleksovskifilip