Почина познатата Марина Туцаковиќ, српска авторка на голем број хитови од поранешна Југославија исто така текстописец на дел од хитовите на Тоше Проески.

Марина Туцаковиќ изминативе години водеше борба со ракот но за жал корона вирусот пресуди и почина на нејзини 67 години.