Утрово на Онкологија почина Андријана( 41) ,ќерката единица на пејачката и Тв водител Јулија Мациевска. Андријана неколку години се бореше со ракот на дојката.Таа беше врвен сликар. Во подобрите денови на Клиниката за Онкологија цртала слики како подарок за пациентите и вработените.Зад себе  ја остави  ќеркичка Стефанија. Јулија перед само неколку дена објави статус на Фб ,во кој ги замоли сите пријатели да се помолат за ќерка и.

-“Цртај сега на небото со шарени бои на љубовта“, се само дел од коментарите, со кој тие се збогуваат со младата сликарка.