Атрактивната Ева Мендез креираше ултра-феминистичка колекција за брендот  New York & Company. 45 годишната актерка и модна дизајнерка со нејзината гламурозна, светкава и сјајна колекција ве подготвува за секаков вид на забава. Подолу може да разгледате само неколку  парчиња кои ги издвоивме од колекцијата и кои нам ни се омилени:

CASSANDRA STRAPLESS DRESS – EVA MENDES COLLECTION, кој може да се купи за $49.97

ZEBRA-PRINT MILA BODYSUIT – EVA MENDES COLLECTION, кој може да се купи за $27.47

EVANGELINE WRAP DRESS – EVA MENDES COLLECTION, кој може да се купи за $69.97

ARDEN SWEATER SHEATH DRESS – EVA MENDES COLLECTION, кој може да се купи за $44.97

CHER SEQUIN SHEATH DRESS – EVA MENDES COLLECTION, кој може да се купи за $64.97

KIT SEQUIN HALTER JUMPSUIT – EVA MENDES COLLECTION, кој може да се купи за $64.97

CAITRIONA SEQUIN SHEATH DRESS – EVA MENDES PARTY COLLECTION кој може да се купи за $69.97

Целата колекција на Ева Мендез може да ја разгледате на https://www.nyandcompany.com/eva-mendes/N-3455744724/