Сега е времето да празничната атмофера ја пренесете и на Вашите нокти. Овој период е идеален  да имате уникатни светликави нокти. Заменете го класичниот маникир со интригантни детали, нежни зимски бои, божиќни симболи, кои ќе ги вклопите со стилот кој планирате да го носите на новогодишната ноќ. Погледнете ги нашите предлози: