Денес ве водиме на шопинг во Градскиот трговски центар во срцето на Скопје. Поточно во бутикот за женски чевли “Шантел” на вториот кат од трговскиот и нивниот неверојатен избор на чевли за  сите вкусови. Моментно “Шантел” нуди и огромен попуст за дамите кои имаат префинет вкус кога се во прашање шенските чевли.