На оскаровскиот ручек кој се одржа во Долби театарот во Лос Анџелес,прекрасната и харизматична Тамара Котевска се претстави во зашеметувачка креација на дизајнерката Тања Кокев.


Дизајнерката Кокев е позната по нејзините елегантни и  свечени креации и гламурозни венчанци. Изминатиот период посветено работи на изгледот на нашите ѕвезди, а во очекување сме да ја видиме и креацијата која Кокев ја подготвува за 9ти Февруари за главната актерка од Медена земја- Атиџе.  Погледнете дел од креациите на Кокев: