Дневната соба е место каде што повеќето од нас поминуваат најмногу од нивното драгоцено време. За да се чуствуваате опуштено и пријатно во вашата омилена соба, дали сами, со семејствата или со пријателите ви препорачуваме неколку модели на софи и наша сугестија за подна основа, која сепак е со цел да инспирира.

Прекрасна жолта софа која одговара на мермерно бела површина или дрво боја.

Класична бела кожена софа која одговара врз било каква подна основа.

Магловито сива боја која е идеална за бела или црна подна површина.

Винтиџ сивкасто зелена која одговара на било каква подна основа.

Кафеава кожена софа за оние кои сакаат животински дезени.

За ретро љубителите предлагаме тиркизна плишена софа, која би била идеална на бела или црна подна основа.

Кафе кожена софа за сите кои сакаат модерен и луксузен изглед.