Во Париз беше претставена колекцијата на Chanel есен/зима 2020/21 година. Познатиот моден бренд направи одлична варијација помеѓу класиката и модерната традиција. Во новата серија Вирџина Виар воведе класичен стајлинг во комбинација црно и бело. Во геометриски принтови се испреплетени и останати контрасти како што се ведри и богати бои на малина, лимета…

Во новата колекција може да видиме црвени кожни јакни, впечатливи високи чорапи – се на се женственост и сензуалност на едно место. Погледнете дел од фотографиите.

Nova klasika: kolekcija Chanel jesen/zima 2020/2021

Nova klasika: kolekcija Chanel jesen/zima 2020/2021

Nova klasika: kolekcija Chanel jesen/zima 2020/2021

Nova klasika: kolekcija Chanel jesen/zima 2020/2021

Nova klasika: kolekcija Chanel jesen/zima 2020/2021

Nova klasika: kolekcija Chanel jesen/zima 2020/2021

 

Сликите се превземени од сајтот zenskimagazin.rs