Возбудлива вест за фановите на Frozen, доаѓа нова лимитирана колекција на козметички производи инспирирана токму од ликовите на Frozen 2. Оваа колекција блеска во боите на анимираниот филм, сребрена и златна. Се состои од две палети со по 9 сенки за очи, сјаjни гелови, два кармина и сјаеви за усни Ultra Glossy.

Две колекции кои се составуваат во една. Едната половина е инспирирана од боите на Елза, со светло син и сребрено сјајен мотив, додека другата половина е инспирирана од Ана со виолетови и златни бои.

Colourpop Cosmetics Frozen 2 Collection  Elsa

Colourpop cosmetics Frozen 2 collection  Anna

Целата колекција како и секој поединечен производ може да се нарача на следниов линк https://colourpop.com/collections/disney-frozen-2