Задругарката Дениз Дејм која е голем фаворит кај публиката минатите недели беше топ тема за тоа дали го има променето полот а за ова најгласни беа српските твитерџии кои објавиа слики каде што се гледа “адамовото јаболко”

Додека другите тврдеа дека ова е само “лош агол” и дека Дениз Дејм не е транвестит.

Иако Дениз Дејм не одговараше на ова прашање и остана таинствена, на нејзиниот инстаграм профил се појавиа фотографии од нејзиното детство каде што јасно се гледа дека Дениз била едно слатко мало девојченце.