Во палатата Banqueting House, во Whitehall беше одржана ревијата на Викторија Бекам за 2020 година. Бекам ги претстави своите најнови модели за сезонава. Таа истакна дека ревијата ја посветува на жената – на нејзините различни ставови, на нејзината софистицираност, а од друга страна бунтовност. Преку нејзините префинети креации  таа им испраќа порака на жените да останат храбри, – ,,Бидете субверзивни, но и софистицирани!“.

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

 

Извор: VOGUE