Прекрасниот објект се наоѓа во Турција, на реката Далиен

Турската кујна е една од најразновидните во целиот свет, а нејзините рецепти се инфилтрирани во вкусовите низ Европа, Азија, Блискиот Исток и Африка.

Се наоѓа во градот Којчегиз на реката Далиен, која тече низ овој град. Покрај специјалитетите, гостите на ресторанот можат да уживаат и во привлечноста на кристално чистата вода. Удобноста на посетителите е на прво место, па во зависност од сензибилитетот, можете да седите во поплиток или подлабок дел од објектот.

Но, не сакаме да ја расипеме магијата на ова место, па затоа ви предлагаме да ги погледнете видеата.