Една година со вас и вашите миленичиња🎉🎉🎉
По тој повод Maxi Pet Shop имаат 10% ПОПУСТ на целиот асортиман.
Од 12 до 15 часот ќе се одржи презентација на НОВИ производи, на кои што исто така ќе има РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТ.🎁
Ве очекуваме💚
Посетете ги нивниот фејзбук профил: Maxi Pet Shop
website: www.maxipetshop.mk

Локација: Улица Киро Глигоров број 13