Секогаш најдобра забава, музика и атмосфера, место со високи стандарди кога е во прашање угостителството…

Денес посетителите, не ја криеја среќата и задоволството бидејќи уживаа во пријатниот и модерен амбиент, и искрено зборуваа за тоа колку во Скопје фалеше вакво нешто како што е „Ми Каса”

 

Популарната група „Ми Каса бенд“ денес на пладне одржа двочасовна свирка во живо, а вo недела ќе настапува Елена Чадиковска со бендот „Just the three of us“. Свирката стартува во 14 часот, скопјани ова не го пропуштајте.

 

 

Вратите на Ми Каса се секогаш отворени за сите што се подготвени да дојдат со единствена цел – за убави поминати моменти, кафе шема, да ја вкусат најдобрата америчка кујна подготвена од тимот од Истанбул, да уживаат во најубавиот поглед и есенска атмосфера во светлечките иглоа кои се единствени во нашата држава.