Хрватската поп икона Северина дефинитивно се разведе од Игор Којиќ.И двајцата ја потврдија информацијата со молба до новинарите да ги остават на раат и да не ја преувиличуваат темата околу нивниот развод.Северина и Игор спогодбено се разведоа,без отровни стрели и помпезност.Важеа за најубава двојка на естрадта.