Модната икона Сара Џесика Паркер од “ Сексот и градот„ и нашата Лила Филиповска се облекоа идентично,во машка бела кошула. Двете модни икони изгледаат секси и женствено .Едната е сликана во Њујорк,другата на другиот крај од светот,во Приштина. И Сара и Лила,секоја на свопј начин, се едни од најпосакуваните жени во шоубизот.