Утрински во бела бањарка Теодора Мартиноска ги почасти нејзините следбеници на инстаграм со секси фотка. Оваа македонка позната е по нејзиниот онлифенс профил каде што објавува експлицитни фотографи и видеа. Па сите они кои сакаат да ја видат Теодора во такво издание ќе треба да се претплатат на нејзиниот онлифенс профил а тоа ќе ве чини долари.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teodoramartinoskaa