Постарата сестра на Стефан Лазаров,Марија моментно летува во Египет. Згодната Марија го искористи топлото време и го соблече горниот дел од бикинито. Инаку таа работи како шминкер и често на социјалните мрежи објавува експлцитни фотографии. Марија е  феминист и голем борец за женските права.