Познатиот доктор и инфлуенсер Горан минатата недела објави дека е позитивен на корона и покрај примена 3-та доза вакцина.

Погледнете ја тука минатата објава

Тој почуствувал дека е настинат и дека се чуствува заморен а кога отишол на работа и го направил брзиот тест кој го прават секојдневно, покажало дека е позитивен.

Денес доктор Горан објави стори видео каде што вели дека од симптоми на корона му остана само замор.