Вашингтон го најави отварањето на хотелот посветен на жената, на нивната еманципација, феминизмот. Овој е прв хотел во светот кој ја слави жената, нејзината самостојност преку провокативна уметност, дизајн, возбудливи програми.

Hotel posvećen ženskoj energiji i hrabrosti

Се работи за хотелот Зена кој ќе биде дел од ланецот Викерој Хотел Груп, кој уште пред да биде отворен  има добиено огромен број фанови во светот. Како што ни се чини, овој хотел е прв естаблишмент од ваков вид, каде што се слави женската сила . Тоа е вистински рај за оние либерали со напреден начин на размислување, односно место каде можете да уживате во друштво на луѓе кои негуваат слични верувања на Вашите.

Hotel posvećen ženskoj energiji i hrabrosti

Хотелот Зена ќе биде луксузен бутик простор со 191 соба, културно значајни вибрации, музика во живо. Тој е добар однатре, исто како што е добар и од надвор, бидејќи е на локација опкружена со галерии, трендовски бутици и фантастични клубови. Уредувањето е од страна на Dawson Design Associates кои ветуваат бунтовничка, разиграна енергија на целиот простор. Хотелот вклучува лоби бар со луксузни коктели, базен на покривот кој ќе биде лоциран на 14 кат за да добиете можност да уживате во панорамскиот поглед на градот.

Hotel posvećen ženskoj energiji i hrabrosti

Hotel posvećen ženskoj energiji i hrabrosti

 

 

Извор: luxlife.rs