Денес беше отварањето на новата клиника VFV во Скопје-Север.

На отварањето беа присутни голем дел на познати личности како и министерот за здравство Венко Филипче, Али Ахмети, заменик претседател на владата Артан Груби и многу други дипломати како и високи функционери.

Новата клиника VFV Clinic е луксузна по светски стандарди со нови современи апарати и се наоѓа во скопската населба Север.

Во моментов, тимот искусни професионалци на клиниката VFV Clinic обединува 60 лекари и ќе продолжи да се шири.