Четирите видови вкусни бургери  за кратко време,станаа вистински гурмански хит во Скопје.Ги има четири вида,а рецептот се крие во златните раце на Омер шеф и неговиот тим од Турција. МиКаса реши ,вкусните бургери  да се нарачуваат и он лајн,за да може да бидат подостапни во домовите на клиентите. Нарачки на телефонскиот број 075 317387