Момeнтално еден од најпопуларните шиша барови во Скопје е “Enjoy caffe“ во скопската населба Аеродром. Иако скриено од градскиот метеж, овде наоѓаат мир многу наши градски и јавни личности, од естрадни ѕвезди, до спортисти и политичари. Моментно во Скопје е акуелно наргилето, а токму овде има најразлични вкусови. Шиша барот работи од 12 часот, па се до полноќ. Викендите се прават и добри журки со музика во живо и познати наши диџеи.