Во забавната емисија Бекстејџ, во нивната денешна најава е раперката Дијана ОГ. На прашањето на новинарот Никола Маричиќ, дали  таа се занимава и со проститиција, раперката рипна од столчето и како попарена ја напупти емисијата. Од Бекстејџ ни рекоа дека правеле прилог за популарната платформа Онлифанс каде младата раперка има свој акаут со претплата каде нејзините фанови може да ги видат нејзините разголени фотки.