Жолта бунда од лисица е новогодишниот подарок на Агнеса Органџиева од  нејзиното ново момче. Барем така вели чаршијата. Дознаваме дека скапата бунда е порачана од Италија и чини 4 илјади  евра. Агнеса дечко и го крие како змија нозете. Инаку се работи за руски бизнисмен кој има консалтинг фирма, тука и во странство. Откако се разведе русокосата инфлуенсерка е често на мета на јавноста, но таа успешно го крие приватниот живот за кој ретко зборува. Дечко и е можеби анонимен, но жолтата бунда блеска на зимското сонце.