Ни децата не изостануваат зад возрасните кога е во прашање модата.Модните дизајнери редовно прават колекции наменети токму за најмалите. Џинсот,панкот ,милитари лук,улична мода,шарени бои ,нитни и патенти,вашето дете ке биде ултра модерно и тренди.Еве неколку идеи…