Фудфлористиката зема сѐ поголем замав во светот па така и кај нас.

Најнов пример во Македонија е Фируза Букет кои се иновативни, креативни и со одлични цени!

Фируза букет го има доведено до совршенство креирањето на букети што се јадат во комбинации од овошје и цвеќе, зеленчук и цвеќе или пак овошје, зеленчук и цвеќе.

Посетете го Инстаграм профилот на firuza.buket и ќе се фасцинирате од уникатните букети.
Може да ги порачате и на тел.број: 070 323 009

Во прилог погледнете ги некои од последните изработки на Фируза Букет: