Тв водителката Јелена Спенџарска приватниот живот го крие како змија нозе.Никој во јавноста немаше поим, дека таа една ипол година, е во врска со млад скопјанец кој има кафуле во скопската населба Аеродром.Извори за нашиот портал,велат дека двојката не се веќе заедно и дека момчето со дерење и викање ја исфрил од кафулето во кој таа била чест гостин.