На популарната страница за возрасни – Foot fetish нашата ТВ водителка Лила Филиповска има најмногу лајкови и коменатри од љубителите на женските стапала. Лила е прва на топ листата со  најубави стапала и тоа во конкуренција на многу славни имиња.

-Искрено ни јас не знаев дека овде ставале мои слики. Да не бевте вие немаше да знам дека моите стапала добиле светска слава„, се пошегува Лила, кога ја прашавме дали знае за оваа Интеренет страна за возрасни.

Инаку на оваа страница има само фотографии на женски стапала кои на многумина мажи им се фетиш за време на  сексуалниот чин.