Оваа недела елитниот стек хаус „Ми Каса” приреди понуда за сите оние кои сакаат да уживаат во вкусната храна приготвена од турскиот Шеф Хабип и неговиот тим. Прва недела од новата година „Ми Каса“ со нова промоција која не се прупушта.

Шашлик кебаб & Ентрекота, зелена салата, десет и безалкохолни пијалоци. Ова мени за двајца ќе ве чини неверојатни 1350 денари.
Побрзајте не пропуштајте.
Тел. за резервација: +389 75 317 387