Некогашниот ТВ водител Стефан Лазаров, денес стана еден од најплатените и најпознатите популарно наречени Јутјубери кај нас. Иако кариерата ја започна во некогашната 1Тв, денес Лазаров гаси и пали на планетарно популарниот  канал Јутјуб. Сите негови постирани видеа имаат вртоглава гледаност,а според проценките, гледаноста му е повисока отколку  емисиите на македонските телевизии.

Што до некаде значи дека полека телевизијата како медиум изумира и на врвот доаѓа Интернетот како моќна алатка за брзо ширење на информациите.Абициозноста на ова младо момче, оди дотаму, што тој веќе и планира нов проект кој наскоро ќе осамне на неговиот Јутјуб канал. Со еден збор,Лазаров  донесе една млата ,свежа клима, на македонскиот етер.Онака светски.