Пижами од мека вискоза во сина боја кои може да ги купите од H&M за 33 долари.

Прекрасни пижами од волна идеални за оваа сезона. Може да ги набавите од DKNY за 78 долари.

Desmond & Dempsey’s пижамите содржат прекрасни принтови на јагуари, инспирација од приказните на Монако од 50тите години. Овој памучен и класичен сет може да го имате за 173 долари.

Екстра удобните памучни пижами од Calvin Klein може да ги имате за 50 долари. Истите се нудат и во снежно бело.

Пижамите на Tana Lawntm од памучен материјал и персиски принт се прекрасен избор за опуштање во неделните часови. Можете да ги имате за 252 долари.

Флоралните Тропикана пижами кои се екстра удобни се произведени од Olivia Von Halle ги препорачуваме на сите оние кои уживаат во 100 % свила на цена од 478 долари.