За денес Ви предлгаме црн фустан, капут со ,,анимал“ принт и високи чизми над колена. Овие уникатни парчиња ќе ги пронајдете во бутикот Орнела, а чизмите во бутикот за чевли Шантел. Бидете урбани и шик!