Гостиварчанката Патриција Рудски е фешн гуру кога е во прашање модата.Секое парче гардероба и е одлично смислено и искомбинирано до совршенство.Младите девојки о треба да учат  токму од Патриција,што е мода,а што кич.Проценете сами…Светски а наше!