Тоа што ви се допаѓа во  бутиците немора секогаш да биде скапо.Важно е да имате изграден свој,препознатлив стил. Уличната мода го дозволува токму тоа,да искомбинирате се што имате во вашит плакар и да изгледате модерно. Еве неколку наши идеи кога зборуваме за уличната мода.