Фолк дивата Сузана Гавазова го има најубавото тело на естрадата.Мајка е на две ќеркички, но линијата и е како на девојче. Таа во неколку интервјуа има  изјавено дека не оди во теретана, туку редовно пешачи, но  овде дел имаат и гените,па така фолк ѕвездата изгледа совшено.Тоа го покажа неодамна  кога објави фотки од летување.