Надалеку познатата турска баклава со фстак и сладолед сега е достапна и кај нас.

Имено во стек хаусот “ МиКаса“ на Кале ,ќе може да ја пробате една од највкусните баклави во светот.Се што треба е да резервирате на телефонскиот број 075 317 387 и баклавата е веќе сервирана.