Поп ѕвездата Тамара Тодевска откако е на нашата музичка сцена комплетно го промени имиџитот. ДСо годините таа разбра декека на сцената, освен добро да пееш,треба и да си во тек со модните збиднувања.Така функционираат ѕвездиет во светот.Освен инзвонредниот глас,хитовите и енергичноста на сцената, Тамара последниве години внимава и на стилот на облекувае.Комплетно ја промени фризурата,шминката и им се препушти на тимот кој со години работи со неа.Видно ослабе, а стајлингот го доведе до совршненство.Урбана,секси и своја.Светски,а наше, Тамара.