Нашата ТВ водителка Јелна Спенџарска од Канал 5 телевизија во последно време го промени имиџот и видно се разубаве.Спенџарска никога повеќе не блескала,а на секоја нејзина фотогарфија е насмеан и полна со убава енергија. Најверојатно главен виновник за тоа е нејзиното момче кое успешно го крие од јавноста.Дознаваме дека момчето на Јеца е од Скопје и е сопственик на угостителски локал во скопската населба Аеродром.Заедно се околу една година.

-Да, вљубена сум и среќна, кусо ни рече таа во телефонскиот разговор,неоткривајки го името на момчето,ниту пак детали околу нивната љубов.