Познатата пеачка која го изгоре балканот со нејзините два хитa „ Хајде “ и „На једну ноч “ моментално ужива во Лас Вегас. Теодора е активна на социалните мрежи и секогаш мисли на нејзините следбеници па знае и да ги изненади сo провокативна фотографија.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)