Популарната пеачка Теа Таирович која пред неколку месеци го запали балканот со хитот „Хајде“ повторно со нов хит кој моментално брои над еден милион прегледи и е прв во трендинг на Youtube.

„На Једну Нoч “ е тука ! Дозволете да ве „провозам“ со ритамот, гласот и зборовите и повторно нека изгори Балканот !
Напиша Теа Таирович како коментар на нејзиниот видео спот на Youtube.

Во прилог за сите оние кои сеуште го немаат гледано и слушнато: