По неколку години пауза,Тони Зен се враќа во етерот.Неговата нова песна се вика „ Планот“,а е во продукција  на “ Мелем продукција“. Тони ќе гостува и на музичкиот фестивал “ Мандра„ а на 2 јули ке гостува и нафестивалот ‘ Crazy summeer festuval„. во Дојран.